Voordelige financiering

Ab Mulder Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe auto. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de restwaarde van de auto en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij rijden in een andere auto mogelijk tegen reële maandbedragen.

HOGE INRUILWAARDE, LAGE MAANDLASTEN

Het Privé Plan maakt slim gebruik van de inruilwaarde van uw auto, want waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het einde van de gebruiksduur nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de restwaarde van uw nieuwe auto. Daarom wordt bij het Ab Mulder Priveplan een deel van de financiering “bevroren”, dit noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen de rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw auto. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

ZEKERHEID EN FLEXIBILITEIT

Wij adviseren bij het financieren van uw auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men meestal na drie tot vier jaar toe is aan een andere auto. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Op die manier kunt u duidelijk plannen en weet u exact wanneer uw betaalplan afloopt.

Wilt u na afloop van de looptijd uw financiering laten doorlopen? Dat kan ook. U heeft dus niet alleen zekerheid maar ook flexibiliteit. Zo houdt u rekening met uw toekomstige mobiliteit. Meer over onze dienstverlening kunt u lezen in onze Dienstenwijzer.

Vraag hier een indicatie voor financiering aan.

Financiering opties

 Onze sterke punten:

  • Familie bedrijf met persoonlijk contact
  • Al bijna 55 jaar automotive ervaring
  • Onderhoud & APK alle merken auto's
  • EU Pechhulp bij onderhoud slechts €25,-
  • BOVAG lid & BOSCH Werkplaats Partner
  • Verkoopprijzen auto's zijn altijd rijklaar
  • U wordt gewoon goed geholpen

Wat klanten zeggen

Trustpilot reviews Google Reviews