Ab Mulder neemt Autodrijf Pieters in Ugchelen over. 

Na de verkoop begin dit jaar van onze autobedrijven in Apeldoorn-Noord en Deventer, nemen wij op onze beurt nu Autobedrijf Pieters van Ronald Pieters in Ugchelen over. We zijn enthousiast om weer terug te komen aan de Ugchelseweg. Dit past bij de nieuwe koers van ons bedrijf en is extra bijzonder, omdat wij in de jaren 70 hier met ons autobedrijf ook zijn begonnen. Uiteraard blijft onze vestiging in Zutphen ook gewoon actief.

Mulder overname Pieters Ugchelen

Voor de nieuwe locatie in Ugchelen, v.l.n.r : Jeroen Gerritsen, Ronald Pieters, Ab Mulder, Kees Mulder

Het is mijn wens dat wij ons op kleinschalige, maar op persoonlijke en professionele wijze gaan richten op de verkoop en onderhoud van diverse merken. De relatie met onze klanten staat centraal in alles wat we doen. In onze universele en moderne werkplaats worden onze klanten geholpen bij onderhoud en reparatie. In onze showroom treffen onze klanten, na een uitgebreide verbouwing, binnenkort een uitgebreid aanbod jonge occasions. Ons credo is en blijft Gewoon Goed Geholpen.

Jeroen Gerritsen neemt de dagelijkse leiding op zich in Ugchelen. Ronald Pieters blijft de eerste 6 maanden nog binnen het bedrijf actief om de overname soepel te laten verlopen. Daarnaast zullen Jan den Besten en Arnoud van Os, huidige medewerkers van Autobedrijf Pieters, bij ons in dienst komen.

Vanaf april openen wij onze deuren van de werkplaats. In de tussentijd zijn wij de komende weken nog druk aan verbouwen met de showroom, receptie en ontvangstruimte. Wij vragen iedereen komende weken dan ook tijdelijk gebruik te maken van onze zij-ingang aan de Jan van Houtumlaam (de zijstraat naast het welbekende ijs cafeĢ)

Heeft u vragen of wilt meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Lees hier het hele verhaal van Autobedrijf Ab Mulder.

Vriendelijke groet, 

Kees Mulder

Ab Mulder Ugchelen
Ugchelseweg 249
7339 CJ Ugchelen
055-5334738
 
Locatie Ab Mulder Ugchelen

 Onze sterke punten:

  • Familie bedrijf met persoonlijk contact
  • Al bijna 55 jaar automotive ervaring
  • Onderhoud & APK alle merken auto's
  • EU Pechhulp bij onderhoud slechts €25,-
  • BOVAG lid & BOSCH Werkplaats Partner
  • Verkoopprijzen auto's zijn altijd rijklaar
  • U wordt gewoon goed geholpen